У Польщі перекинулось два автобуси з українцями

17.09.2019 / Новини

У Польщі на шосе А4 сталися дві дорожньо-транспортних пригоди за участю автобусів на українських номерах. Один чоловік потрапив у лікарню.

У Польщі на автомагістралі поблизу села Ружа Підкарпатського воєводства в аварію потрапив мікроавтобус на українських реєстраційних номерах.

Про це повідомляє RMF24 у вівторок, 17 вересня, – пише Корреспондент.

Зазначається, що ДТП сталася на ділянці дороги Тарнув-Дембиця. Мікроавтобус врізався у відбійник і перекинувся.

У транспортному засобі перебували 11 осіб. Про постраждалих не повідомляється.

На місці події працює швидка допомога, пожежники і поліція. Дорогу на Жешув перекрили.

Нагадаємо, 12 червня в Польщі потрапив в аварію автомобіль Opel Astra, в якому перебували четверо українців. З невідомих причин водій не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і врізався в дерево. Всі четверо українців загинули.

Також повідомляється, що 16 вересня аналогічна ДТП за участю українського автобуса сталася на тій же автомагістралі А4 поблизу Крапковицкого повіту, — інформує РБК-Україна.

Зі слів правоохоронців, 26-річний український водій, який їхав у напрямку Катовіце, не помітив попереджувальних знаків, які повідомляють про зміну організації дорожнього руху в районі відремонтованої ділянки шосе. Після зіткнення з бетонним бар’єром, автобус перекинувся. З чотирьох учасників ДТП 22-річний пасажир, громадянин України, з травмами був доставлений до лікарні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*