У Піщі розпочали будівництво амбулаторії за кошти держбюджету

12.06.2019 / Новини

На Волині продовжують будівництво 15-ти амбулаторій за кошти субвенції з державного бюджету на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Будують, зокрема, амбулаторію і в Піщі Шацького району на вулиці Центральній, 148а. Вартість роботи становить 8,210402 мільйона гривень. Спорудження медичного закладу хочуть завершити до 31 грудня 2019 року.

Загалом нині будівельні роботи тривають на 9-ти об’єктах, ще на 6 готують документи для проведення тендерних процедур, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації у Facebook. 

Амбулаторії за державні кошти вже зводять у: с.Бірки Любешівського району, Вишнівській ОТГ Любомльського району, с. Дубечне Старовижівського району, с.Затурці Локачинського району, с. Піща Шацького району, с. Піщане Камінь-Каширського району, с. Прилуцьке Ківерцівського району, с. Прилісне та Троянівка Маневицького району.

Нагадаємо, на це для Волинської області з держбюджету спрямували 189 млн грн: 2018 рік – 37,9 млн грн, залишок 2017 року – 151,5 млн грн.

Так, уже погоджено 15 проєктів будівництва та купівлю 15-ти автомобілі (повністю за державні кошти).

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*