У Піщанському дитсадку відзначили 50-річний ювілей закладу (ФОТО)

14.11.2018 / Новини

Нещодавно відбулося святкування 50-річного ювілею дитячого дошкільного закладу села Піща. У святково прибраній залі зібралися працівники садочка, колишні й теперішні вихованці, батьки дітей, керівники району та поважні гості.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, голова районної ради Сергій Карпук, Піщанський сільський голова Олександр Бакун, начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмила Єрофєєва, методистка Галина Янчук, голова районної профспілки працівників освіти Катерина Редько.

Про це йдеться на сайті райдержадміністрації.

Благословив вітальним словом дошкільнят, колектив та усіх його випускників отець Іоанн, настоятель Свято-Казанської церкви, подарувавши від парафіян села ікону-берегиню Казанської Богоматері.

Завітав на свято колишній випускник дитсадка, а нині – лісничий Піщанського лісництва Володимир Цекот. Від нього дістався вихованцям великий телевізор.

Освітяни району також долучились до вітань, зазначивши у своїх виступах наскільки дитсадки потрібні в селах, адже за 50 років з Піщанського дитсадка вийшло понад 2 тисячі його вихованців, котрі зараз працюють на різноманітних керівних посадах, вчителями та медиками, інженерами та працівниками культури, професорами та науковцям.

Сповненими тепла і вдячності звучали спогади першої завідувачки дитсадка Єви Курчак, а також Любові Курчак, котра пропрацювала не один десяток років у дитсадку, колишнього сільського голови Михайла Богути, першої випускниці Тетяни Цекот, котра більше 30 років працює помічницею вихователя, Мар’яни Сендер, колишньої вихованки садочка, а нині – вчительки Піщанської школи, Тетяни Віннічук, колишньої завідувачки дитсадка, котра 43 роки віддала роботі у цьому закладі.

Ірина Корень, завідувачка дошкільного закладу, в свою чергу, подякувала випускникам садочка, а також ветеранам, котрі більше 30 років віддали роботі з дітьми: Тетяні Віннічук, Світлані Дацик, Ользі Нестерук, Тетяні Поліщук.

Від імені батьків вітала заклад з ювілеєм голова батьківського комітету Олена Брега.

Виступи та вітання гостей перепліталися з концертними номерами вихованців дитсадка, котрі співали і танцювали разом зі своїми вихователями.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*