У Підманові відзначили 25-річчя школи

06.09.2019 / Новини

Особливим було свято першого дзвоника у філії І-ІІ ст. села Підманове. Навчальний заклад відзначав свій 25-річний ювілей.

За 25 років змінився зовнішній вигляд школи. Вона стала ще гарнішою та світлішою. Одне тільки залишилося таким, як і 25 років тому – це майже незмінний дружний, працьовитий, творчий колектив учителів. Це колектив-шукач, який прагне до всього нового, прогресивного. Частиною шкільного колективу є батьки, які завжди підтримують учителів та допомагають в реалізації усіх ідей і проектів, – передає Район Шацьк.

З початком нового навчального року привітала шкільну родину завідувачка філії Олена Герасимук. Благословив дітей на навчання настоятель храму Різдва Іоанна Предтечі отець Леонід.

На святі також звучало багато теплих слів привітання від почесних гостей.

Щиро вітав присутніх голова Шацької районної ради Сергій Карпук. З нагоди свята він вручив педагогічному колективу грамоту за високу професійну майстерність і багаторічну плідну працю та сертифікат на придбання газонокосарки.

Привітали шкільну родину начальниця відділу освіти Людмила Єрофєєва та голова районної профспілки працівників освіти Катерина Редько. Крім подарунка (20 стільців), Людмила Степанівна оголосила подяку Міністерства освіти і науки України завідувачці філії Олені Герасимук.

Гарні подарунки отримав навчальний заклад від підприємців Петра Лукˋянюка (5 мˋячів), Юлії та Андрія Якимˋюків (кошти на придбання кулера для питної води), Оксани Стаднік (подарунки для першокласників).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*