У Підманевській школі відстутній спортзал та їдальня

10.02.2018 / Новини

Голова Шацької районної ради Сергій Карпук відвідав Світязьку сільську раду з виїзним прийомом громадян.

Також виїзне засідання здійснила тимчасова контрольна комісія районної ради з питань ефективності використання коштів районного бюджету. У виїздах взяв участь Микола Цвид, голова Світязької сільської ради, – інформує сайт Шацької районної ради.

У Підманевській школі розповіли, що майже утеплили приміщення навчального закладу. Залишився невеликий шматок, тож будуть подавати знову проект до районної ради на конкурс місцевих ініціатив навчальних закладів.

Також проблемою залишається відсутність спортзалу та їдальні. Голова сільської ради розповів, що вже є частина матеріалів на ремонт приміщення сільського клубу, що поряд зі школою. Відремонтована будова стане не лише осередком відпочинку підманевців, а й замінить школі спортивний та актовий зали. Складніша справа з їдальнею.

Тому до Сергія Карпука звернулись директор школи І-ІІ ст. с. Підманево Олена Герасимук з питанням розглянути можливість орендувати приміщення під їдальню, яке належить приватному підприємцеві та розташоване поблизу школи. Запитували тут і про харчування дітей учасників АТО.

Голова районної ради пояснив, що харчування пільгових категорій учнів здійснюється частково за кошти освітньої субвенції та районного бюджету. Тож на черговій сесії районної ради, за рішенням депутатів, школи зможуть отримати фінансування для безоплатного харчування дітей учасників АТО.

Крім того, у ФАПі села Підманево косметичний ремонт уже на стадії завершення.

Однак, потрібно ще придбати світильники та тюль. Затіняють медичні кімнати дерева, на що голова Світязької сільської ради пообіцяв вирішити це питання найближчим часом.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*