У переддень Святого Миколая до вихованців Головненської школи-інтернату завітав «Замок Любарта»

18.12.2019 / Новини

Зимової пори з особливим нетерпінням чекає дітвора, адже саме у передноворічні дні немовби оживає казка і стаються дива, які у малечі асоціюються із солодощами та подарунками.Напередодні Дня святого Миколая мали привід порадіти вихованці  Головненської школи-інтернату.

Іграшки, зошити, канцелярське приладдя  — усе це передав  закладу керівник громадської організації «Нова ідея» Ярослав Кондисюк. Попередньо активісти «Нової ідеї» звернулися до небайдужих  людей Любомльського, Володимир-Волинського та Іваничівського районів із закликом допомогти подарувати дітям передноворічну радість і знайшли підтримку.

«Подібні акції проводимо вже не перший рік, допомагаючи і спеціальним закладам, ідошкільним, — каже Ярослав Кондисюк. — Постійно підтримували школу-інтернат в Іваничах, але її розформували, відтак, поцікавилися у керівництва закладу кому ще можна допомогти. Так дізналися про Головненську школу-інтернат. Шкода, що не чули про неї раніше, тепер навідуватимемося частіше».

До акції також долучився благодійний фонд «Матері Божої неустанної помочі» з Володимира-Волинського (керівник — протоієрей Микола Гінайло), який передав гуманітарну допомогу.

Ну а чи не найбільшим сюрпризом для вихованців Головненської школи інтернату став виступ учасників «Ліги сміху» — представників команди «Замок Любарта». Дотепні жарти, гумористичні мініатюри, конкурси — усе це дарувало чудовий настрій дітлахам, які дякували щирими оплесками. Завершальним акордом свята стало спільне фото артистів і вихованців закладу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*