У Олеську через День села посварились дві куми (ФОТОРЕПОРТАЖ)

13.07.2016 / Новини

На християнське православне свято апостолів Петра та Павла, 12-го липня, народні гуляння до Дня села відбулись у Олеську Любомльського району.

Найцікавіше те, що свято розпочалось із гумористичного інсценування сварки між двома кумами, які, нібито, посперечались через День села: одна наполягала кинути усю роботу й бігти на святкування, а інша все ніяк не могла ту роботу залишити. У результаті – обидві подались гуляти та веселитись на святі Дня села. Цей виступ розвеселив гостей, що й дало гарний початок народним гулянням у Олеську.

Сільський голова Олеська Андрій Ягодинець привітав односельчан та побажав мирного неба над головою, усіх благ для кожного. Сільський голова зазначив, що День Олеська – це свято кожного жителя села, тому подякував усім, хто допоміг його організувати.

_DSC0272

Передав вітання та подарунки від народного депутата Ігоря Гузя його помічник Андрій Бокоч. Крім того, помічник нардепа вручив подяки для сільського голови Андрія Ягодинця та завклубу села Надії Марчук.

_DSC0286 _DSC0291_DSC0227Ганна Сачук, заступник голови районної ради, також привітала жителів Олеська, побажала подальшого розвитку села та вручила сільському голові Андрію Ягодинцю від Любомльської райради та Любомльської райдержадміністрації подяку та подарунок.

_DSC0297Веселили гостей своїми виступами колектив місцевого сільського клубу та народний аматорський ансамбль “Любава” Любомльського РБК.

_DSC0268Також на святі, як то кажуть, столи гнулись від смакоти, яку вміло готували місцеві господині. Пізніше усі мали можливість скуштувати смачні страви та сказати, хто ж найкраща та більш уміла господиня._DSC0198 _DSC0204 _DSC0195 _DSC0190 _DSC0184Порадувало те, що на такий захід зібралось чимало жителів села: тут гуляли від малого до старого.

_DSC0180_DSC0231 _DSC0282

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*