У Нововолинську злодій, втікаючи з продуктами, покусав продавчиню

14.10.2020 / Новини

Нововолинець, який вкрав з магазинів солону рибу й солодощі, а потім ще й вкусив за руку продавчиню, проведе за ґратами 4 роки. Адже саме такий вирок чоловіку нещодавно виніс Нововолинський міський суд.

Раніше судимий мешканець Нововолинська обікрав два місцевих магазини, – пише БУГ.  

Досудовим розслідуванням встановлено, що 12-го листопада близько 13:15, перебуваючи в магазині «Куба» на 5-му мікрорайоні, чоловік відволік продавця та вкрав з полиці коробку тістечок «Тирамісу» вартістю 109 гривень. При спробі покинути магазин був помічений працівником, яка закричала з вимогою повернути викрадене. Та чоловік почав втікати із приміщення.

Почувши крик, злодія почала переслідувати напарниця продавчині: наздогнала та затримала. Не реагуючи на вимогу повернути викрадене, утримуючи при собі коробку з тістечками, чоловік вкусив жінку за ліву руку та погрожував фізичною розправою і вбивством. Продавчині все ж вдалося вирвати коробку з тістечками.

Окрім того, 23-го жовтня близько 20:43 чоловік вкрав з ТзОВ «АТБ-Маркет», що на проспекті Степана Бандери, дві упаковки сушеної солоної риби, дві упаковки сьомги. Спричинив матеріальну шкоду на суму 273 гривні.

Відтак, дії чоловіка кваліфіковані за ч.2 ст. 186 КК України – грабіж та за ч.3 ст.296 КК України – хуліганство.

У судовому засіданні, яке відбулося 7-го жовтня обвинувачений зізнався у вчиненні інкримінованих йому злочинів, повністю визнав свою вину, розповів подробиці вчинених злодіянь та активно сприяв його розкриттю.

Дослідивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки.

До слова, підозрюваний раніше судимий вироком Нововолинського міського суду від 21 вересня 2018 року за умисне тяжке тілесне ушкодження, крадіжки, грабіж, вимагання, хуліганство та порушення правил адміністративного нагляду до покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років 3 місяці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*