У Нововолинську жінка “тероризує” містян та екстренні служби: ходить оголена, розкидає речі та зчиняє ґвалт

01.07.2020 / Новини

На «п’ятачку» в Нововолинську люди знову скаржаться на жінку Валентину, яка тут гучно «господарює». Розповідають, що вона постійно викликає поліцію, влаштовує ґвалт, розкидає на ринку своє майно і навіть привселюдно оголюється.

Раніше БУГ розповідав про жінку, на яку скаржилися продавці місцевого ринку на Шахтарському мікрорайоні. Ситуація повторюється, проте цього разу все ще гірше, розповідають місцеві мешканці.

“Потрібно відправити жінку на лікування, бо вона має психічні розлади”, – обурюються нововолинці, які відпочивають у сквері на Шахтарському мікрорайоні, – Валентина не дає всім спокою і незважаючи на те, що в сквері часто гуляють діти, поводиться непристойно.

Микола Олексійович, побачивши журналістів, почав розповідати, що 29-го червня з ножем Валентина напала біля магазину на жінок. В цей же день і вона, й інша жінка, викликали поліцію на «п’ятачок» з приводу грабежу.

Люди говорять, що пані Валентина постійно викликає і поліцію, і «швидку» по кілька разів.

Нагадаємо, восени 2019 року продавці ринку вже бідкалися, що жінка перетворила його на гадюшник. Така ситуація відбувається і зараз.

“Вона розкидає на прилавках речі, сушить їх на мотузці. Я сама часто просто прибираю в купу все майно”, – говорить одна із продавчинь ринку.

А 29-го червня в черговий раз приїздила поліція. На лінію 102 про грабіж заявила жінка, зазначивши, що пані Валентина вкрала телефон, який лежав на лавочці та пішла в невідомому напрямку.

Та по приїзді на місце події правоохоронці з’ясували: перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння чоловік зустрів знайому жінку (Валентину) та дав їй телефон, аби вона його зарядила. То ж поліція встановила, що грабежу не було.

Люди розповідають, що все відбувалося не так: “Жінка маніпулює, говорить неправду. Крім того правоохоронці не звернули увагу на те, що пані Валентина кинулася на жінок з ножем”.

Місцеві мешканці стомилися від постійного ґвалту в сквері і на ринку, бруду, непристойностей. Ймовірно жінка потребує допомоги і лікування і про проблему, розповідають, знає і влада міста, але бездіє.

До слова, Михайло Олексійович, користуючись нагодою, зазначив: “Є ще одна проблема в нас. Часто у сквері їздить великогабаритний транспорт до магазину, де раніше було кафе. Зверталися і в поліцію, і в ВУКГ, і в міську владу. Подивіться, транспорт розбив весь асфальт. Чому на пішохідній зоні, зоні відпочинку їздить транспорт?”…

1 Коментар У Нововолинську жінка “тероризує” містян та екстренні служби: ходить оголена, розкидає речі та зчиняє ґвалт

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*