У Нововолинську зареєстровано новий випадок коронавірусу

01.07.2020 / Новини

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР  підтверджено один новий випадок коронавірусної хвороби.  Один пацієнт одужав.  

Станом на 10:00 1-го липня у Нововолинську зареєстровано  141 випадок захворювань на COVID-19 , які підтверджені лабораторно. 95 людей  одужали. 7 випадків летальні, – повідомляє пресслужба міськради.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікується 20 пацієнтів, хворих на коронавірус: 13 жителів міста і 7 іногородніх (м. Володимир-Волинський- 1,  Володимир-Волинський р-н – 1, Іваничівський р-н – 2, Горохівський р-н – 2, Локачинський  р-н-1). Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 11 жителів міста та 7 іногородніх пацієнтів та у реанімаційному – 2 хворих жителів  міста.

Один нововолинець, який має коронавірусну хворобу, лікується в обласній лікарні, а ще 25 отримують лікування амбулаторно.

За увесь період пандемії зроблено 251 швидкий тест і взято 1021 забір матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 282 аналізи та методом ІФА G – 80 аналізів.

До речі, інформацію про новий летальний випадок у Нововолинську пресслужба міськради повідомила, проте не зазначила подробиць, як робила це зазвичай. Ще у понеділок 29-го червня у статистиці, опублікованій на офіційній сторінці міської ради, значилось 6 летальних випадків, а вже наступного дня, 30-го червня, що їх 7.

Натомість це 1-го липня зробила пресслужба облдержадміністрації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*