У Нововолинську замість заасфальтувати ями біля під’їзду комунальники поклали “пандус”.ФОТО

17.08.2020 / Новини

У Нововолинську біля будинку на вул. Грушевського, 11 комунальники замість того, щоб заасфальтувати територію біля під’їзду, зробили “пандус”, який до того ж “рухається”.

Про це “Нововолинському інформаційному порталу” повідомив кандидат у депутати міської ради від команди “За майбутнє” Руслан Романишин.

Як повідомили йому мешканці самого будинку, нещодавно вони звернулися до міської ради з проханням зробити ділянку перед під’їздом, адже під час дощів на ній повністю утворюєть болото, тому мешканцям доводиться пробиратися до входу через квітники. А це переважно люди старшого віку, серед мешканців є й люди з обмеженими можливостями.

Відтак, з самого ранку у п’ятницю, 14 серпня, до будинку приїхали комунальники. На запитання мешканців – звідки вони, чи з ЖЕКу чи правцівники “Чайки”, отримали відповідь, що їх це не повинно хвилювати. Так, ось ці “працівнички” ділянку біля під’їзду, про яку їх просили, навіть не зачепили, натомість поклали асфальт біля бардюри, зробивши свого року “пандус”, і поїхали.

У понеділок зранку, 17 серпня, мешканці будинку попросили Руслана Романишина глянути на те, що наробили, і чимось таки зарадити.

“Те, що я побачив, словами не описати. Мало того, що ці так звані комунальники не зробили те, про що у них просили. Так цей асфальт, який вони поклали, невідповідає ніяким нормам. Його поклали ще у п’ятницю, а в понеділок він іще досі не застиг. Він рухомий. Я пробував, його можна руками пересунути на інше місце. І ділянку біля під’їзду, яку власне і мали би робити, ще й розрили, зробивши ще гірше, ніж було”, – повідомив Руслан Романишин.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*