У Нововолинську роздавали газети з «чорнухою» та агітували у непризначеному місці

12.10.2020 / Новини

У центрі Нововолинська на проспекті Перемоги, перед входом у ринок, 12-го жовтня розмістили намет без гасел і логотипів та роздавали газету одного із видань Волині. Інформація у ній лише єдиного «чорного» характеру – замовні матеріали, направлені проти народного депутата Ігоря Гузя та кандидата на посаду міського голови Нововолинська Бориса Карпуса.

Про це пише БУГ.

Хто стоїть за прихованою агітацією у Нововолинську, не важко здогадатися. Дане видання неодноразово у позитивному світлі розповідало про Віктора Сапожнікова.

До слова, замовні негативні матеріали видання публікує щодо усіх членів команди “За майбутнє”.

Власкор БУГу спостерігав за тим, як роздають інформаційні газети. Варто відзначити, що напряму нововолинців не агітують голосувати за Сапожнікова. Однак, на запитання людей, які ще не визначилися у своєму виборі, з намету синьо-жовтого забарвлення із зображенням сердець лунали фрази “тоді голосуйте за чинного мера”.

Відомо, що передвиборча агітація — це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або проти певного суб’єкта виборчого процесу.

До слова, раніше у Нововолинську визначили місця, де можуть розміщуватися намети для агітації. Серед їх переліку немає адреси, де стояв 12-го жовтня намет із серцями.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*