У Нововолинську побудують зону митного контролю

23.07.2020 / Новини

У Нововолинську поблизу сервісного центру МВС з’явиться зону митного контролю.

Про це повідомили на сайті міськради.

Проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації – Детальний план території будівництво зони митного контролю автомобілів на вул. Іваничівська, (в районі земельної ділянки на вул. Іваничівська, 70), у зв’язку зі зміною цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і уточнення містобудівних умов та обмежень забудови даної земельної ділянки).

Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій та визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки, всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради.

Розробник містобудівної документації: пп. Прадош О.О.

Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 25.06.2020 року № 37/24 «Про детальні плани територій (ДПТ) земельних ділянок в м. Нововолинськ».

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нововолинської міської ради Вісьтак Михайло Володимирович.

Основні техніко-економічні показники проекту: Проектом передбачається будівництво зони митного контролю автомобілів на вул. Іваничівська, (в районі земельної ділянки на вул. Іваничівська, 70), в м. Нововолинську на земельній ділянці №1 площею 0,3967 га. Площа забудови – 119 кв.м, площа замощення – 1998,0 кв.м, площа озеленення – 1850,0 кв.м. та на земельній ділянці №2 площею 0,1000 га., площа замощення – 785,0 кв.м, площа озеленення – 215,0 кв.м.

Проект складається з текстових та графічних матеріалів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*