У Нововолинську підприємство вночі надто шумно працює: жителі викликали поліцію. ВІДЕО

13.09.2020 / Відео, Новини

Нововолинці скаржаться на шумну роботу місцевого олійно-жирового комбінату. Кажуть: вдень все тихо, а ось вночі шум настільки сильний, що неможливо спати.

Про проблему, яку вже не в силах терпіти, заявила місцева мешканка Катерина Ващук. На фейсбук-сторінці Нововолинськ інфо нововолинянка опублікувала клич про допомогу й запитала містян, хто ще чує ці регулярні шуми кожної ночі, – передає БУГ.

Пані Катерина зауважила, що вдень все тихо, однак вночі неможливо спати, бо таке враження, ніби хтось б’є по великій металевій діжці. За її словами, від цього гучного шуму навіть не рятують закриті вікна. Звук припиняється лише о 6-7 ранку.

Не в силах більше терпіти, нововолинці викликали поліцію та написали скаргу на роботу підприємства.

Але, як зазначила Катерина Ващук, на прохідній “Руни” сказали, що це точно не в них, а у сусіднього підприємства, на що “сусіди” сказали, що це теж не в них.

“Наскільки мені відомо, згідно санітарно-епідеміологічних норм, є допустимий рівень шуму вдень і вночі, тим більше для підприємств, які розташовані поблизу житлових масивів. Прошу поради, до кого далі можна звернутися”, – зазначила нововолинянка.

На підтвердження своїх слів Катерина Ващук опублікувала відео, з якого дійсно чути шуми, які заважають людям жити.

До слова, у коментарях під дописом мешканки інформацію про шуми, які ширяться містом здебільшого вночі, підтвердили й інші нововолинці. Так, Сергій Попович зазначив, що також чув цей стукіт в 23:30.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*