У Нововолинську обрали кращу бізнес-ідею: який проєкт отримає кошти на реалізацію

06.09.2020 / Новини

Місяць тому, за підтримки виконавчого комітету Нововолинської міської ради стартував конкурс на кращий бізнес-план.  Таким чином прагнули стимулювати  підприємницьку ініціативу мешканців шахтарського міста. Переможець  отримує 25 тисяч гривень на реалізацію власної бізнес-ідеї. До слова, такий конкурс у місті проходить вдруге.

Цьогоріч свої проєкти подали двоє нововолинців. Члени конкурсної комісії, на чолі із заступником міського голови Олександром Громиком, заслухали кожного з учасників, – пише Нововолинськ.com.ua.

 

Голова молодіжного ресурсного центру «Нові крила» Павло Медина представив присутнім свій соціальний проєкт «PRO100книг». Метою проекту є популяризація україномовного контенту та створення можливості для молоді спробувати себе у медіапросторі, зокрема в амплуа ведучого, режисера, оператора, монтажера, сценариста тощо.

За словами Павла Медини, кошти потрібні для купівлі обладнання, зокрема якісного освітлення.

Наступним про свою бізнес-ідею  розповів місцевий підриємець Роман Марчук. Чоловік планує відкрити заклад , де реалізовуватимуть свіжу та натуральну каву на виніс – «ЕКО-coffee». Особливості – зручне розташування, висока якість напоїв, прийнятна ціна, зручний графік. Також біля закладу розмістять контейнери для сортування сміття.

Новинкою у закладі стане кава з малюнком. Завдяки спеціальній кавомашині з 3-D принтером, покупці зможуть отримати напій з фотографією.

Після обговорення представлених бізнес-ідей, члени  комісії визначили переможця. Ним став Роман Марчук. Підприємець отримає 25 тисяч грн. на реалізацію проекту «ЕКО-coffee».

Накінець, Олександр Громик порадив Павлу Медині подати проєкт молодіжного ресурсного центру «PRO100книг» на чергову сесію міської ради, оскільки на ній депутати прийматимуть рішення про створення у Нововолинську громадського бюджету. Саме такий соціальний проект має усі шанси отримати чималу грошову допомогу.

     

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*