У Нововолинську люди змушені викидати сміття в заіржавілі та діряві баки. ФОТО

10.10.2020 / Новини

Навпроти школи №3 у Нововолинську, поруч з будинком на проспекті Перемоги, 18, розташовані діряві сміттєві баки.

Про це пише БУГ.

“Європейські контейнери в європейському містечку. Їх місце на сміттєзвалищі, а не на вулицях Нововолинська”, – повідомляють нововолинці.

Так, навпроти школи стоять заіржавілі, діряві баки для сміття. Чому вони досі стоять на смітниках міста, залишається питанням.

Зауважимо, що на сайті міста повідомлялося, що на виконання Меморандуму про співпрацю в сфері комплексної  переробки побутових відходів, який був укладений 24 вересня 2020 року, підписано тристоронній договір між виконавчим комітетом Нововолинської міської ради, виробничим управлінням комунального господарства житлового комунального об’єднання Нововолинської міської ради і Товариством з обмеженою відповідальністю «Екосфера плюс».

“Така співпраця  направлена на зменшення накопичення твердих побутових відходів на території полігону шляхом його сортування. В подальшому ці продукти планується відправляти на повторну переробку чи використовувати як паливні елементи. Також, завдяки використанню спеціальних технологій, з органічних відходів виготовлятимуться органічні добрива”, – йдеться в допися.

У рамках Меморандуму заплановано ряд заходів, в тому числі створення умов для реалізації роздільного збирання побутових відходів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*