У Нововолинській міськраді заступилися за водія, який не впустив у маршрутку дідуся-ветерана

30.07.2020 / Новини

Нещодавно нововолинців сколихнула прикра історія. Водій однієї з міських маршруток під час вечірнього рейсу просто перед носом закрив двері та поїхав далі.  

Нагадаємо, тоді чоловікові довелося вночі добиратися пішки. На щастя, йому зустрілися двоє юнаків, які і допомогли старенькому дістатися додому. – передає Нововолинський інформаційний портал.

Після цього інциденту дідусь звернувся до народного депутата від округу Ігоря Гузя з проханням з’ясувати, що тоді таке трапилося і чому водій повів себе таким чином.

На це прохання парламентар скерував до міської ради депутатське звернення.

У листі-відповіді з міської ради повідомили, що з водієм провели роз’яснювальну роботу. Однак, що дивно, далі у мерії пояснили, чому водій відмовив у проїзді літньому чоловікові. Виявиляється, справа у тому, що дуже чемний водій виконував припис Кабінету Міністрів України щодо того, що під час карантину одночасно в маршрутці може їхати не більша кількість пасажирів, аніж є місць для сидіння.

“Оскільки на момент перевезення не було вільних місць для сидіння, водієм було відмовлено даному пасажирові у перевезенні”, – йдеться у поясненні.

Насправді ж, видається дуже дивним той факт, що водії міських маршруток охоче беруть пасажирів понад норму у час “пік”, однак дуже ретельно виконують закон, коли бачать “невигідного” для себе пасажира.

Невже, якби дідуся таки впустили у маршрутку, йому ніхто не поступився місцем? Або ж чому тоді жінку, яка стояла теж на зупинці з дідусем, водій впустив, а от його – ні?

У водія зі звичайною людяністю, звісно, біда, проте дивує, що міська влада обійшлася лише роз’яснювальною роботою. Хіба таким водіям місце серед людей? Хоча це не дивно у місті, де все і так зав’язано на родинно-кумівських зв’язках. Але згадуються тут тільки слова: “Який господар, такі і підлеглі…”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*