У новорічну ніч правопорядок на Волині забезпечуватимуть майже 300 поліцейських

28.12.2017 / Новини

Питання публічної безпеки і порядку під час новорічних та різдвяних свят на Волині були сьогодні в центрі уваги координаційної нарада керівництва головного управління Національної поліції в області та територіальних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України.

Про це поінформували у прес-службі волинських правоохоронців.

«Наше спільне завдання забезпечити належний правопорядок під час святкувань. Від нашої роботи залежить безпека громадян, дотримання їх прав і свобод. Поліцейські, військовослужбовці, всі відповідні служби мають працювати чітко та злагоджено», – зазначив начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Начальник управління превентивної діяльності Володимир Солоненко розповів, що на території області в новорічну ніч до забезпечення правопорядку в складі патрульних нарядів буде залучено майже 300 працівників поліції, понад 30 військовослужбовців, 46 членів громадських формувань та 10 представників недержавних охоронних підприємств.

«Окрім того, на випадок надходження інформації про виявлення чи застосування вибухових пристроїв в цілодобовому режимі нестимуть службу працівники поліції вибухотехнічного відділу волинської поліції», – повідомив Володимир Солоненко.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*