У найближчі три доби синоптики прогнозують сніг та дощ

09.01.2020 / Новини

У найближчі три доби в Україні місцями очікується мокрий сніг та дощ, а вже до 13 січня, коли християни східного обряду відзначають Щедрий вечір, – погода переважно без опадів.

Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

По Україні 9 січня хмарно з проясненнями. У західних, північних, вдень і в більшості центральних областей місцями невеликий мокрий сніг та дощ, вночі у західній частині подекуди ожеледь; на решті території без опадів. На дорогах, крім південних та центральних областей, місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, в Карпатах 10-15° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла.

10-11 січня, – хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ, місцями з мокрим снігом, 11 січня на півночі Лівобережжя помірні опади, лише на Одещині, Закарпатті та в Карпатах без істотних опадів. На дорогах, крім південних та центральних областей, подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла, на заході та півдні країни до 8°.

А 12-13 січня в Україні – без опадів, лише у східних, вночі і в північних областях 12 січня невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі від 2° тепла до 4° морозу, вдень 1-7° тепла.

Нагадаємо, у Карпатах насипало понад 60 см снігу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*