У місті на Волині відкрили сучасний спортивний майданчик (ФОТО, ВІДЕО)

13.04.2018 / Новини, Спорт

11-го квітня в районі військового містечка Володимира-Волинського відкрили спортивний сучасний майданчик зі штучним покриття.

Профінансувати роботи вдалося за рахунок державної субвенції у розмірі 350 тисяч гривень, яка надійшла за сприяння нардепа Гузя, – пише БУГ.

На подію прибули високопосадовці міста: міський голова Петро Саганюк, перший заступник Ярослав Матвійчук, секретар міської ради Олег Свідерський, народний депутат України Ігор Гузь із помічниками.

Відкриття спортивного простору було лаконічним. Мер наголосив, що цьогоріч сподівається ще відкрити один чи два аналогічні об’єкти у місті. Одним із можливих місць розташування майданчика може стати вулиця Луцька у дворах 101,103 будинків.

Нардеп підтримав мера та додав, що спортивний простір має бути у кожному мікрорайоні міста. Також Гузь зауважив, що роботи на майданчику були завершені досить давно, однак чекали сприятливої погоди.

Після офіційного відкриття на території майданчику відбувся перший футбольний турнір. Додамо, що й в період до відкриття, місцеві діти активно проводили час на території спортивного простору.

Користуючися нагодою, нардеп Ігор Гузь провів зустріч із мешканцями військового містечка. Під час неї Ігор Гузь прозвітував про свою роботу у Верховній Раді та в окрузі, а також відповів на запитання щодо благоустрою у Володимирі-Волинському та розвитку місцевого спорту.

“Ми всі разом повинні зрозуміти, що який би не прийшов завтра президент, якщо ми тут не будемо мати ініціативи, мати бажання щось робити, ніяких суттєвих змін не буде. Я намагаюся, де можу, підтримувати розвиток спорту, щоб діти мали реальну, якісну альтернативу алкоголю, нікотину чи наркотикам”, – розповів народний обранець.

За його словами, подібні майданчики планують встановлювати й в інших районах Володимира-Волинського.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*