У місті на Волині хочуть остаточно заборонити торгувати спиртним уночі

18.05.2018 / Новини

Депутати Ковельської міськради мають намір заборонити торгувати у місті алкогольними та слабоалкогольними напоями в нічний час.

Про це інформує “ВолиньUA”.

На сесію міської ради виноситься проект рішення “Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного)”. Подібне рішення у Ковелі було прийняте виконкомом.

Наразі внесено зміни в законодавство і тепер місцеві ради уповноважені регулювати цей процес, а на порушників будуть накладатись штрафні санкції.

Рішенням пропонується обмежити роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного), у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, крім закладів ресторанного господарства, на території міста Ковеля з 22.00 до 08.00 години.

В разі прийняття чинність цього рішення поширюватиметься на всі суб’єкти господарювання на території міста незалежно від форм власності і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*