У мережі висміяли нардепа, який запропонував пенсіонерам “продати собаку”, щоб мати кошти на комуналку

01.02.2020 / Відео, Новини

У мережі висміяли слова нардепа із патрії «Слуга народу» Євгена Брагара, який запропонував пенсіонерам «продати собаку елітної породи» для того, щоб грошей вистачило на оплату комунальних послуг.

Про це він сказав в ефірі програми «Голос народу» на телеканалі «112», передає Главком.

Так, на запитання жінки, як прожити, якщо вся пенсія йде на оплату комуналки, Брагар заявив: «Якщо собака у дворі елітної породи, вона може її продати в будь-який момент і спокійно заплатити».

Нагадаємо, днями Євген Брагар заявив, що звернеться в Нацполіцію через дії волонтерок Ярини Чорногуз та Анастасії Конфедерат, які повертаючись з похорону бійця ООС вимагали від водія автобуса «Луцьк – Київ» вимкнути російський серіал.

Нагадаємо, інцидент трапився у ніч на 27 січня, коли волонтерки поверталися з Луцька до Києва з похорону загиблого на Донбасі бійця 10-ї гірсько-штурмової бригади Миколи Сорочука, який, до слова, був хлопцем однієї з волонтерок.

Через незгоду водія і пасажирів вимкнути російський серіал дівчатабули змушені посеред траси вийти з автобуса.

Згодом Брагар офіційно подав заяву до поліції на волонтерку Анастасію Конфедерат. Перед цим нардеп направив депутатський запит до фірми перевізника Winew, у якому закликав «припинити будь-які утиски» водія рейсу, на якому стався конфлікт, і не звільняти його.

Корреспондент зібрав найцікавіші меми та фотожаби на тему “продай собаку й заплати за газ”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*