У масштабній автотрощі на Львівщині постраждав нововолинець

17.09.2020 / Новини

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16-го вересня близько 14:40 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Виннички Пустомитівського району. Внаслідок зіткнення шести автомобілів, однією з яких кермував мешканець Нововолинська, за медичною допомогою звернулись п’ятеро осіб.

За попередніми даними, водій тягача «Вольво» з напівпричепом, здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», який,  у свою чергу, зіткнувся з легковиком «Рено Логан», той – з легковиком «БМВ», і далі – з ще одним мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» та тягачем «Мерседес» з напівпричепом. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку, – інформує поліція Львівської області.

Зазначають, що тягачем «Вольво» керував 26-річний житель міста Миколаїв, мікроавтобусом «Мерседес» – 43-річний львів’янин, «Рено Логан» – мешканець міста Нетішин віком 54 роки, «БМВ» – 46-річний житель Київщини, ще одного буса «Спринтер» – мешканець Турківського району віком 41 рік та тягача «Мерседес» – 52-річний житель міста Нововолинськ.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Рено» та його 53-річний пасажир, а також водій та 46-річний пасажир «БМВ». Також за медичною допомогою звернувся 59-річний львів’янин, який перебував поруч із місцем зіткнення.

Пожежно-рятувальними відділеннями проводилися роботи по деблокуванню 2-ох потерпілих з автомобіля, – інформують рятувальники Львівщини.

Трьох людей, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у КНП “Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги”. Також рятувальниками було відключено акумуляторну батарею та створено повітряно-пінну подушку. До ліквідації наслідків ДТП залучалось 4 одиниці спецтехніки та 17 чоловік особового складу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*