У Машеві гуляли, веселились та відпочивали від душі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

13.07.2016 / Новини

Село Машів, що на Любомльщині, чи не одне з найкрасивіших на Волині. У вівторок, 12-го липня, на православне християнське свято апостолів Петра й Павла громада Машова святкувала День села.

Розпочалось святкування з вітальної пісні, яку виконали солісти місцевого сільського клубу.

_DSC0338Сільський голова Наталія Сахарук висловила вітання для усіх односельчан, а також побажала успіху та подякувала за підтримку у організації свята усім небайдужим. Також пані Наталія вручила подяки жителям села, які доклали найбільше зусиль у його розвитку та благоустрою.

_DSC0366 _DSC0372 _DSC0380 _DSC0390

Отець Олег, настоятель місцевої церкви, побажав Божого благословіння для усіх жителів села та його гостей.

_DSC0395Привітав жителів Машова з прекрасним святом також і голова Любомльської райдержадміністрації Микола Пархомук, який зізнався, що село Машів для нього по-своєму рідне. Крім того, Микола Пархомук вручив подяку та подарунок заступнику директора з навчально-виховної роботи НВК “Школа І-ІІІ ступеня – дитсадок” села Машів Ніні Вигурі за її неабияку роботу у освітянській галузі.

_DSC0396 _DSC0409Вітання від народного депутата Ігоря Гузя для жителів села передав його помічник Андрій Бокоч. Також помічник нардепа вручив подяки та грошові заохочення для директора Машівського НВК “Школа І-ІІІ ступеня-дитсадок” Трохиму Влащуку й завідуючій ФАПом села Надії Федосєєвій.

_DSC0417На святі маленькі жителі Машова мали змогу активно відпочити, оскільки їх веселили дитячі аніматори з Луцька. Діти настільки радісно проводили час, що інколи не було чути, що відбувається на сцені під час офіційної частини свята.

_DSC0305 _DSC0321Також на святі представили виставку робіт, які ще раз підтверджують майстерність та талант жителів не тільки Машова, а й усього Любомльського краю.

_DSC0307Радує те, що таке свято гуртує односельчан та цікаве для різного віку людей.

_DSC0311

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*