У магазині в Старовойтовому чоловік вкрав солодощі

19.04.2020 / Новини

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за крадіжку з магазину.

Про це йдеться в постанові суду, – передає Район Любомль.

Чоловік 31 березня близько 21:20 в селі Старовойтове з магазину «Добробут» таємно викрав сік «Сандора» місткістю один літр, цукерки «Ко-ко» вагою 0,182 кілограма, одне упакування халви «Королівський смак» вагою 200 грамів, два упакування халви «Сонечко» вагою по 210 грамів кожна та одне упакування молочного шоколаду, загальною вартістю 113,8 гривні, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.51 КУпАП.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена його поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколами про адміністративне правопорушення, затримання; фіскальним чеком №460; фото-таблицею; письмовими поясненнями порушника, свідка.

Відповідальність за даною нормою настає за повторне протягом року вчинення правопорушення, передбаченого частиною першою цієї статті, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню.

З доданого до протоколу витягу бази даних «Армор» вбачається, що відносно особи 6 вересня 2019 року складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.51 КУпАП, який для розгляду надісланий до Печерського районного суду міста Києва.

Однак до матеріалів справи постанову суду про притягнення особи до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.51 КУпАП не приєднано, а вказаний витяг з бази даних не може слугувати належним доказом його попереднього притягнення до адміністративної відповідальності за таке правопорушення.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення і наклав на нього стягнення у вигляді 170 гривень штрафу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*