У Любомльському відділі поліції новий очільник

04.07.2017 / Новини

Відсьогодні, 4 липня, обов’язки начальника Любомльського відділу поліції виконує підполковник Віталій Мархальчук. Нині ж у нового очільника ще й День народження.

Народився він 4 липня 1975 року в смт Млинів Рівненської області. Закінчив Івано-Франківське училище міліції МВС України, вищу освіту за спеціальністю «правоохоронна діяльність, правознавство» здобув у приватному вищому навчальному закладі «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука».

В правоохоронних структурах працює з 1994 року. Розпочинав професійну діяльність в органах міліції Рівненщини — з виконуючого обов’язки дізнавача групи дізнання, працював старшим оперуповноваженим, оперуповноваженим, начальником сектору, згодом очолював Гощанський, Зарічненський районні відділи управління МВС України в Рівненській області.

З 2013 року Віталій Мархальчук працює в правоохоронних органах Волині. Протягом трьох років очолював Іваничівський, Горохівський районні відділи міліції, Нововолинський міський відділ поліції.

З 8 серпня минулого року і донині виконував обов’язки начальника Шацького відділення національної поліції.

Попередній очільник любомльських правоохоронців Анатолій Дружук переведний на аналогічну посаду в Турійське відділення поліції.

Читайте також:

7 Коментарів У Любомльському відділі поліції новий очільник

  1. Три роки тому цього пацика вже сватали в наш район, але тоді громада віддала перевагу Дружуку. Мархальчуку що – тут медом намазано, що так преться в Любомль?

  2. Шацьк з полегшенням здихнув… якщо Любомль не збереться він посіє хаус, але задумане ним, йому не вдастся, вразі чого йому ікнеться, не зважаючи на всі заслуги!!!! дружук тут не засрався, можливо ще не встиг))))) не довго царював… час покаже

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*