У Любомльському та Шацькому районах розпочинають роботу «Школи майбутнього пенсіонера»

12.07.2017 / Новини

У Шацько-Любомльському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Волинської області започатковано “Школу майбутнього пенсіонера”.

Завдання „Школи майбутнього пенсіонера” –  формування у громадян відповідального ставлення до пенсійного майбутнього, сприяння в оформленні документів, необхідних для призначення пенсії, скорочення термінів призначення пенсії. Заняття відбуватимуться як у приміщеннях управління, так і на підприємствах, установах, організаціях Шацького та Любомльського районів, – інформує установа на своїй сторінці у Facebook.

На “уроках” спеціалісти об’єднаного управління нададуть практичну допомогу, провівши попередню правову оцінку документів, які стануть базою для нарахування пенсії, проведуть перевірку достовірності наданої інформації, сформують підготовчу пенсійну справу, проінформують про дату та результати звернення, проінформують про право на добровільну участь у системі загальнообов’язкового пенсійного страхування та про можливість отримання послуг дистанційно.

Найближчим часом заняття відбудуться у Любомлі 14-го липня з 11-го до 13-го год. (приміщення об’єднаного управління за адресою вул. Костельна,5), 18-го липня з 11-го до 13 год. в Шацьку (приміщення об’єднаного управління за адресою вул. Шковороди , 27). Про дати проведення наступних занять буде повідомлено додатково.

Детальнішу інформацію про вказані заходи можна отримати за тел. (277) 2 31 88 – Любомльський сектор обслуговування громадян, (255) 2 05 88– Шацький сектор обслуговування громадян.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*