У Любомльському райсуді спростовують інформацію про хабар

22.04.2018 / Новини

Любомльський районний суд Волинської області повідомляє, що дійсно 21-го квітня у Любомлі проводилися слідчі дії стосовно працівника апарату суду.

Про це інформують у Любомльському райсуді.

“Наголошуємо, що інформація розповсюджена регіональними ЗМІ про затримання судді на отриманні хабара та проведення обшуків у приміщенні суду не відповідає дійсності.Зважаючи на зазначене вище, Любомльський районний суд Волинської області закликає представників засобів масової інформації не поширювати неперевіреної інформації щодо діяльності суду та звертатися до прес-служби для перевірки інформації, яка поширюється”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у суботу, 21-го квітня з’явилася інформація про те, що у Любомлі на хабарі спіймали суддю.

Між тим, у прокуратурі Волинської області повідомили, що  у супроводі оперативного  Управління захисту економіки у Волинській області викрито службових осіб Любомльського районного суду Волинської області, які вимагали від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 1500 доларів США за ухвалення рішення щодо повернення вилученого майна.

Наразі в кримінальному провадженні провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання щодо них запобіжного заходу.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*