У Любомльському районі – загрозлива ситуація з призовниками

14.04.2017 / Новини

Днями відбулася робоча нарада із міським, селищним та сільськими головами району з питань виконання завдань весняного призову 2017 року на строкову військову службу.

Участь у роботі наради прийняли, військовий комісар Любомльського районного військового комісаріату Роман Гузь, представники правоохоронних органів.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Військовий комісар поінформував, що станом на 12-те квітня 2017 року в Любомльському районі склалась загрозлива ситуація виконання планового завдання призову громадян України на строкову військову службу весною 2017 року. При плановому завданні у 27 чоловік підлягло виклику – 433 особи, викликано у комісаріат – 95, з’явилося – 93 юнаки, отримали відстрочку на законних підставах – 42, направлено для проходження військово-лікарської комісії – 51 чоловік, з яких визнано придатними – 16 (троє з них ухиляється від проходження контрольного медогляду на обласному збірному пункті).

Також військовий комісар зауважив, що незадовільно проводиться робота щодо виклику громадян у військовий комісаріат органами місцевого самоврядування Любомльського району, а саме: Головненською селищною, Гущанською, Заболоттівською, Згоранською, Куснищанською, Римачівською, Рівненською сільськими радами.

Він наголосив, що всі військовослужбовці, призвані на строкову військову службу, проходитимуть службу в пунктах постійної дислокації військових частин, жоден військовослужбовець строкової військової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей залучатися не буде.

Підсумовуючи нараду, перший заступник голови райдержадміністрації наголосив на важливості виконання плану із призову.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*