У Любомльському профліцеї відбувся захист інформаційно-дослідницького проекту (ФОТО)

02.06.2018 / Новини

У ліцеї відбувся захист інформаційно-дослідницького проекту на тему “Фантазії природи і людини”, учасниками якого були учні 2-х курсів.

Протягом місяця групи “Теоретиків”, “Дослідників”, “Психологів”, “Дизайнерів” досліджували роль призм у різних галузях науки та діяльності, – інфомує сайт навчального закладу.

Група “Теоретиків” систематизувала основні види, властивості призм. “Дослідники” за допомогою дослідів (вирощування кристалу солі, спостереження форми кристалів цукру, дисперсії світла), вивчення “геометрії” бджолиних сот доводили, що призма – це унікальне творіння природи.

“Психологи” визначили вплив геометрії на розвиток логічного мислення, просторової уяви, точності та інших особистісних якостей на основі ігор “Танграм” та “Дженга”, які були виготовлені із різних видів призм.

Група “Дизайнерів” розробила фотоальбом із демонстрацією застосування призм у будівництві , оздобленні інтер’єру, власних виробів.

На презентацію проекту були запрошені учні других курсів, викладачі. Присутні мали змогу отримати для інформації буклет або публікацію, продемонструвати кмітливість у грі “Танграм” або “Дженга”.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*