У Любомльської райдержадміністрації визначать кращих службовців

26.03.2016 / Новини

У квітні у Любомльської райдержадміністрації відбудеться перший етап конкурсу «Кращий державний службовець» . Він визначить переможців серед керівників та фахівців державної служби Любомльського району, які в свою чергу візьмуть участь в подальших етапах конкурсу.

До організаційного комітету Конкурсу надійшло 12 пакетів документів охочих державних службовців району перевірити свої професійні знання та вміння.

Переможців конкурсу визначатимуть за допомогою тестування на знання законодавства і практичних завдань, які перевірять вміння учасників складати ділові документи та користуватися комп’ютером.

Довідка:

За ініціативи Головного управління державної служби України у вересні 2007 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», якою започатковане проведення цього заходу у три тури.

Метою проведення конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців. Основними завданнями конкурсу є: виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених державних службовців, які успішно та ініціативно виконують службові обов’язки, мають організаторські здібності.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*