У Любомльській РДА підбили підсумки реалізації програми розвитку культури у районі

06.12.2017 / Новини

4-го грудня на черговій оперативній нараді під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Герасимчука говорили про перебіг виконання в районі Програми розвитку культури, туризму та охорони культурної спадщини на 2017 – 2020 роки.

Як зазначив, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Володимир Дячук, зусилля відділу в 2017 році спрямовувались на забезпечення галузі культури в районі, визначеною Програмою розвитку культури, туризму та охорони культурної спадщини на 2017-2021роки.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Основним досягнутим завданням Програми є створення умов для належного функціонування базової мережі закладів культури місцевого рівня, надання культурних послуг для всіх верств населення, особливо дітей та юнацтва.

Для закладів культури протягом року було придбано музичну апаратуру, проектор, екран для проектора та комп’ютерне обладнання в Рівненський, Вишнівський сільські будинки культури, крісла театральні в Рівненський СБК, комплект меблів та жалюзі в бібліотеку-філію села Рівне.

В сільський будинок культури села Коцюри придбали бензотрімер, в районний будинок культури – стіл для апаратури та компресор – лімітр, в будинки культури сіл Полапи та Згорани – ноутбуки.

Проведено поточний ремонт залу районного будинку культури, замінено вікна на металопластикові в Куснищанському та Зачернецькому СБК, двері в будинку культури села Почапи. Проводиться капітальний ремонт Рівненського сільського будинку культури, завершено ремонт клубу села Бережці.

Розпочато ремонт клубу села Красноволя. Виділені кошти з державного та місцевого бюджетів для завершення ремонту Бірківського СБК.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*