У Любомльській районній лікарні відкрили нове відділення

03.03.2016 / Новини

Любомльська центральна районна лікарня – одна з кращих в області. У цьому медичному закладі успішно впроваджують новітні методи роботи, шукають шляхи модернізації та оснащення сучасною медичною апаратурою. Усі відділення лікарні отримали статус “Чиста лікарня”. Завдяки участі у міжнародному швейцарському проекті, цей медичний заклад названий «Лікарнею, доброзичливою до дитини». А нещодавно тут відкрили бактеріологічне відділення клініко-діагностичної лабораторії, оснащене сучасним обладнанням.

Участь у міжнародному проекті «Польща-Білорусь-Україна» дала можливість Любомльській центральній районній лікарні стати ще на одну щаблину вище. Придбавши сучасну високоспеціалізовану апаратуру, тут виконують маніпуляції, які доступні лише в обласних лікарнях, – зазначив генеральний директор територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель

Раніше таке діагностичне обстеження проводилося в районній санітарно-епідеміологічній станції, що за три кілометри від лікарні. Це створювало незручності для пацієнтів. Тепер бактеріологічне відділення клініко-діагностичної лабораторії розміщене поряд з лікувальними корпусами. У бактеріологічному відділенні клініко-діагностичної лабораторії найсучасніша апаратура. Тут мають дозвіл на роботу зі збудниками 3-4 груп патогенності.

Лікарня прагне отримати статус клінічної, а для цього необхідно ще багато працювати, застосовувати сучасні методики і методи, – наголосив керівник територіального медичного об’єднання Володимир Дибель.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*