У Любомлі закривають окремі казначейські рахунки

11.09.2018 / Новини

Управління Державної казначейської служби України у Любомльському районі Волинської області (далі – управління Казначейства) інформує про закінчення 10.09.2018 перехідного періоду функціонування централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів.

Про це йдеться на офіційному сайті Любомльської РДА

З 11.09.2018 рахунки, відкриті на балансі Головного управління Казначейства (МФО 803014) для зарахування податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету, будуть закриті. Зарахування платежів здійснюватиметься виключно на рахунки, відкриті на балансі Державної казначейської служби України (МФО 899998), які діють з 01.07.2018.

Платежі, що надходитимуть на рахунки, відкриті на балансі Головного управління Казначейства (МФО 803014), після закінчення перехідного періоду будуть повертатися платникам як нез’ясовані надходження.

Виходячи з вищевикладеного, управління Казначейства просить здійснити в межах компетенції відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед платників податків, зборів та інших доходів, оскільки від правильності перерахування платежів до державного та місцевих бюджетів залежить виконання дохідної частини бюджетів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*