У Любомлі вшанували пам’ять загиблих правоохоронців (ФОТО)

22.08.2018 / Новини

Щороку 22-го серпня в Україні віддають шану працівникам органів внутрішніх справ, які віддали життя, виконуючи свої службові обов’язки.

На Любомльщині такі справи регулярно втілюються в життя вже не один рік завдяки плідній співпраці місцевої організації ветеранів органів внутрішніх справ та керівництва Любомльського відділу поліції.

Цьогоріч заходи розпочалися з того, що на кладовищі у Любомлі було освячено новий пам’ятник на могилі колишнього міліціонера Миколи Жука.

Справа у тім, що старий пам’ятник з часом почав руйнуватися. Близької родини у покійного у Любомлі не залишилося, відтак, колишні колеги — ветерани міліцейської служби на одному зі своїх засідань вирішили самотужки зібрати кошти на новий пам’ятник. Розшукали також родичів, яких запросили на освячення.

Невелике зібрання відбулося також біля Любомльського відділу поліції, де встановлено пам’ятний знак правоохоронцям району, які відійшли у Вічність. Аби вшанувати їхню пам’ять сюди прийшли міліцейські вдови, члени ветеранської організації, керівний та особовий склад місцевого поліцейського підрозділу.

Настоятель Свято-Георгіївського храму отець Володимир у співслужінні з отцем Андрієм відправили панахиду за покійними.

Після цього в актовому залі поліцейського відділу вдовам загиблих і померлих правоохоронців вручили подарунки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*