У Любомлі відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

22.02.2018 / Новини

У вівторок, 20 лютого, під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Герасимчука відбулося чергове засідання з питань захисту прав дитини.

У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та запрошені на засідання, – інформує сайт райдержадміністрації.

Згідно із поданими заявами, які надійшли до служби у справах дітей райдержадміністрації, на порядок денний засідання було винесено 8 питань.

Зокрема, членами комісії обговорено питання виховання, утримання і розвитку дітей у дитячому будинку сімейного типу Борбичів протягом 2017 року, про стан утримання, навчання та виховання дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, і які проживають на території Любомльського району протягом 2017 року, про виявлення дітей, які зазнали жорстокого поводження, про зняття з соціального супроводу сім’ї із смт. Головне.

Окрім того, на засіданні розглянуто клопотання Головненської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату щодо призначення опікуна, піклувальника над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, вихованцями школи-інтернату, про призначення опіки над майном дітей-сиріт та заяву щодо надання дозволу органу опіки та піклування на дарування будинку та земельної ділянки в м.Любомлі.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*