У Любомлі відбулося театральне свято “Вогні рампи” (ФОТО)

12.11.2018 / Новини

У суботу, 10 листопада, у Любомлі відбулося театральне свято “Вогні рамп”, приурочене до 120-ї річниці від дня народження видатної акторки театру і кіно, народної артистки, лауреата Державної премії ім. Т.Г. Шевченка, талановитої землячки – Наталії Ужвій.

Участь у відкритті заходу взяв міський голова Роман Ющук, – йдеться на Facebook-сторінці Любомльського краєзнавчого музею.

Програма свята була насиченою і цікавою. По закінченню офіційної частини заходу та покладання квітів до меморіальної дошки на вулиці Наталії Ужвій жителям та гостям міста було представлене театралізоване дійство “Під опікою у Мельпомени”, після якого, з центральної площі до міського будинку культури розпочалась костюмована хода “Театральна маска” .

У стінах закладу святкова програма продовжилась відзначенням аматорів Любомльського народного театру з нагоди 45-ти річчя з дня присвоєння звання Народний та виступами народних аматорських театрів та театральних колективів області.

Читайте також:

1 Коментар У Любомлі відбулося театральне свято “Вогні рампи” (ФОТО)

  1. Цікаве свято і для нашого району – унікальне, але ініціатори й організатори театрального фестивалю чомусь не вказані у дописі, ніби воно з нічого виникло і саме по собі відбулося )))))

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*