У Любомлі відбулася нарада з медиками (фото)

08.02.2017 / Новини

Відбулося розширене засідання Медичної ради по підсумках роботи Територіально медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів за 2016 рік.

У засіданні взяли участь: заступник начальника охорони здоров’я облдержадміністрації Іван Грицюк, голова райдержадміністрації Микола Пархомук, голова районної ради Микола Сушик, міський голова Роман Ющук, голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, голова Шацької селищної ради Сергій Віннічук.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Генеральний директор Територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель повідомив, що торік вдалося суттєво поліпшити матеріально-технічну базу закладу, не зважаючи на недостатнє фінансування медичної галузі. Протягом всього 2016-го року проводилась подальша робота щодо якості надання медичної допомоги населенню.

В 2017-му році планується ширше використовувати придбане в рамках реалізації транскордонного проекту медичне обладнання, планується розробка транскордонних проектів, метою яких є залучення коштів Євросоюзу для реконструкції і оснащення відділення реабілітації, в тому числі для воїнів АТО, будівництва сучасного інфекційного відділення та впровадження енергозберігаючих технологій в закладі.

Голова райдержадміністрації Микола Паромук зазначив, що наразі у закладі є відмінна матеріально – технічна база для надання комплексу медичних послуг пацієнтам, але поряд з цим медперсонал повинен постійно працювати над покращенням надання медичного обслуговування, аби більшість мешканців для проведення діагностування та надання кваліфікованої медичної допомоги зверталися в цей заклад.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*