У Любомлі відбулась спартакіада зі стрільби з пневматичної зброї

23.03.2017 / Новини, Спорт

19-го березня дорослі та юнацькі команди Любомля позмагалися у стрільбі з пневматичної зброї.

Переможцями спартакіади стали бухгалтер професійного ліцею Тетяна Дубій та інструктор РСТК ТСОУ (автошколи) Олександр Кондзіровський, другі місця посіли директор ЗОШ №2 Марія Мельниченко та вчитель фізкультури і військової підготовки ЗОШ №3 Віктор Костюк, треті – вчитель молодших класів районної гімназії Наталія Зінчук та заступник військового комісара Василь Дмитрук, який представляв третю школу як батько учнів цього освітнього закладу.

В командному заліку, куди брались по два кращих результати серед чоловічих і жіночих представників команд, перемогу святкували стрільці професійного ліцею, другою стала команда ЗОШ №2, третьою – РСТК ТСОУ (автошкола).

Четвірки кращих результатів представників серед дорослих команд, котрі принесли залікові очки до загальнокомандного заліку своїх команд, виглядають так:

а
У випадку рівної кількості «вибитих» очок кращий результат згідно правил визначався за додатковими показниками. Через це в жінок Мельниченко визнана кращою у протистоянні із Зінчук, а в чоловіків, де по 32 очки «вибили» три учасники, Дмитрук і Романюк потрапили до залікової зони, а «гімназист» Олександр Котюк став п’ятим.

б
Команди ЗОШ№3 та ОРВК (військового комісарату) значно відстали, так як були представлені не повним складом.

У загальнокомандному заліку перед двома заключними видами програми (футбол та легка атлетика) із 24 заліковими очками перед ведуть ЗОШ №2 та ліцей, 20 очок у гімназії, 13 – у ЗОШ №3, 9 – у ДЮСШ, 7 – у ТСОУ.

в

За перемогу в ігрових видах спорту нараховується 10 очок, за друге місце – 6, третє – 4, четверте – 2. В інших видах – відповідно 5, 3, 2, 1.

к

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*