У Любомлі в футбол грали одесити (ФОТО)

03.07.2017 / Новини, Спорт

Юні любомльські футболісти на міському стадіоні «Колос» нещодавно помірялися силами з однолітками, які представляють одеський дитячо-юнацький футбольний клуб «Атлетік» і віднедавна відпочивають у санаторії «Згорани».

Як розповів наставник гостей Олександр Скиданович, на Згоранських озерах вони перебувають вперше, але їм тут дуже подобається.

«У вас тут дуже гарна природа, чисте повітря, словом, все, що потрібно для спортивного туризму, — каже одесит. — А ідея позмагатися виникла завдяки співробітнику нашого клубу Віктору Тимошенку, який знав тренера місцевої ДЮСШ Івана Гомзу і запропонував провести спаринг».

Власне, товариська зустріч складалася з двох матчів на полях для міні-футболу. У першому, де змагалися старші хлопчаки, впевнено перемогли любомльчани — 3:1. Натомість у поєдинку молодших груп одесити взяли реванш — 5:0.

«Втім, у подібних товариських зустрічах немає переможених, — каже Іван Гомза, тренер юних любомльчан — адже, незалежно від результату, діти здобувають досвід, і це найцінніше».

unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (12) unnamed (13) unnamed (14) unnamed (15) unnamed (16)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*