У Любомлі триває акція “16 днів проти насильства”(ФОТО)

29.11.2018 / Новини

У Любомльському професійному ліцеї в рамках щорічної Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” відбувся захід длястудентів спрямований на те, щоб привернути увагу суспільства до проблем насильства в сім’ї, торгівлі людьми, захисту прав дітей, жінок.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Любомльсько районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Поняття “торгівля людьми” є широким: об’єктом цього злочину може бути будь-яка особа, незалежно від статі і віку. Питання трудової міграції є однією із найактуальніших проблем сьогодення.

Учасників семінару ознайомлено з інформацією про види та етапи трудової міграції, види вербування, поширені сценарії шахрайства фірм-посередників працевлаштування за кордоном. Проінформовано про особливості легального працевлаштування за кордоном, послуги з працевлаштування за кордоном, які надають українські фірми, законодавчі та нормативні акти, що регламентують працевлаштування за межами України.

Студенти переглянули фільм, який розповідає про різноманітні ситуації із життя нелегальних мігрантів , які вже самим своїм статусом ставлять себе поза законом і тим самим створюють чимало проблем для себе.

Присутні на семінарі визначили негативні сторони нелегальної міграції.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*