У Любомлі розбійники пограбували ювелірний магазин

13.11.2016 / Новини

У Любомлі 13-го листопада близько 10-ї години невідомі здійснили розбійний напад на ювелірний магазин.

За попередньою версією нападників було троє. Спочатку розвідати обстановку у крамницю зайшов один з них, прикриваючись квітами та ховаючи в них зброю.

Після відповідного сигналу, коли в ювелірному вже нікого з відвідувачів не було, в приміщення вбігло ще двоє чоловіків у масках з предметами, дуже схожими на вогнепальну зброю.

Доки двоє нападників затягували у підсобку продавців, третій зібрав ювелірні вироби з вітрини. Після цього зловмисники залишили місце розбою й зникли у невідомому напрямку.

Подейкують, що розбійники прибули на авто з польськими номерами. Інформацію перевіряють.
На місці події вже працює слідчо-оперативна група.

2 Коментарів У Любомлі розбійники пограбували ювелірний магазин

    • Цікаво де у той час гуляє охорона і чому такі об’єкти погано охороняються, адже для цього вже давно придумані спеціальні приміщення — закриті кімнати для охорони у яких ведеться відеонагляд за торговим залом і у разі необхідності він має можливість оперативно реагувати — натиснувши на тривожну кнопку і переконавшись що є спрацювання, заблокувати вихід спеціальними засобами, типу магнітоблок. У приміщенні встановлюються броньовані вікна, у тому ж числі на дверях. У такому випадку грабіжники втратять найцінніший час на евакуацію і будуть в пастці до приїзду поліції. У крайньому випадку — якщо буде загроза життю продавцям, можна відпустити крадіїв, але у той час охоронник може знешкодити автівку грабіжників (простріливши колеса з безшумного пістолета, або ж надітим на нього глушником) для цього скориставшись чорним виходом. Після того як грабіжники покинуть приміщення, будуть розгублені від побаченого, та намагаючись повернутися у приміщення, вони не зможуть потрапити в середину, адже другий охоронник у цей час зможе заблокувати двері. Та далеко вони на своїх двох не втечуть… ))

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*