У Любомлі пригадали події зими, що змінила історію України

20.02.2017 / Новини

У понеділок, 20-го лютого, в актовому залі Любомльського професійного ліцею відбувся тематичний захід, присвячений вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні «Зима, яка змінила нас».

Працівники Любомльського районного будинку культури підготувати концертну програму.

На заході зі споминами про ті переломні історичні події виступили Сергій Духницький – воїн АТО, депутат Волинської обласної ради, Іван Шишута – учасник подій на Майдані, голова райради Микола Сушик, очільник райдержадміністрації Микола Пархомук та мер міста Роман Ющук.

Нагадаємо, 18-го лютого 2014-го року в Україні розпочався найтрагічніший етап Революції Гідності. За 4 дні в центрі Києва загинуло більше ста осіб, кілька десятків зникло безвісти, більше тисячі отримали поранення.

IMG_7731IMG_7738IMG_7766IMG_7767IMG_7774IMG_7777IMG_7780IMG_7791IMG_7797IMG_7799IMG_7810

3 Коментарів У Любомлі пригадали події зими, що змінила історію України

  1. А дочого там Ющук і Пархомук? Вони ж далекі від майдану!!! Показуха, пархомук за регіоналів якщо хтось забувся, а ющук взагалі не розуміє що це було в цей час Він за КГБ.

  2. А на манеже все те же…За 3 роки після тих подій СУшик повністю злигався з колишніми ідейними противниками- зліг під Дибеля та Пархомука і про звіт на МАйдані вже забув.. Місцва Свобода бере все що погано лежить- в місті отримали земельні ділянки і запокоїлися. Духніцький грозив підірвати на розтяжці сусідку, яка мусить через його двір везти дрова.Де ідеали?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*