У Любомлі працювала рада регіонального розвитку району (ФОТО)

18.12.2018 / Новини

Участь у цьому зібранні, що відбулося у вівторок, 18-го грудня, взяли керівники району, очільники ОТГ, сільські голови, старости, керівники бюджетних установ, представники бізнесу, а також начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк, який входить до аналогічного дорадчого обласного рівня.

Про підсумки основних показників та досягнень за 2015-2018 поінформував голова райдержадміністрації Олександр Устименко. Начальник управління фінансів Оксана Самойліч детальніше зупинилася на питаннях наповнення бюджетів району та ОТГ.

Завідувач сектору містобудування і архітектури Дмитро Тєнін вів мову про стан ремонту доріг, а голова Любомльської ОТГ Роман Ющук та його колега з Вишнева Віктор Сущик презентували очолювані ними громади та розповіли про свою роботу по виконанню делегованих повноважень.

Про перспективний план розвитку району на 2019-2021 роки вів мову заступник голови РДА Олександр Бурихайло. Його доповнили очільники Рівненської та Головненської ОТГ Володимир Крижук і Микола Демедюк, які розповіли про переспективи розвитку населених пунктів своїх громад.

Співпраця райради з ОТГ і виконавчою владою Любомльщини — такою була тема виступу заступника голови райради Ганни Сачук.

Про те, що підприємництво є соціальним рушієм економічного розвитку району, говорив керівник фермерського господарства “Вест Фенікс” Анатолій Прилуцький, який також розповів про свій досвід ведення бізнесу у сучасних умовах, проблеми, з якими доводиться стикатися тощо.

Підсумки зібрання підбив голова РДА Олександр Устименко, який зазначив, що Любомльщина має величезний потенціал для розвитку і цей фактор слід обов’язково використовувати.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*