У Любомлі пограбували митника, а його матері підкинули «коктейль Молотова»

30.03.2016 / Новини

Зловмисники, які організували розбійний напад у Любомлі, добре підготувалися. Господаря перед пограбуванням виманили з дому, підкинувши його матері «коктейль Молотова».

Нагадаємо, 22 березня троє грабіжників проникли в будинок 47-річного жителя райцентру Любомль і, погрожуючи фізичним насильством, викрали з помешкання гроші та мисливську зброю.

З власних джерел стало відомо, що господар будинку є працівником митниці. Певний час він працював начальником зміни на митному посту, а нині, начебто, займається митним оформленням, – пише ІА Волинські новини.

Пікантності цій ситуації додає спосіб, як чоловіка виманили з дому. За декілька годин до пограбування, невідомі люди під’їхали до обійстя матері чоловіка, яка мешкає в селі Нудиже Любомльського району. З автомобіля, розповідають свідки, вийшли чоловіки в балаклавах і кинули «коктейль Молотова» в одну з господарських споруд (літню кухню), і зникли.

Жінка одразу ж зателефонувала синові, і той швидко приїхав з Любомля на власному авто розібратися в ситуації.

Поки чоловік ліквідовував наслідки «візиту» непроханих гостей, до його оселі в Любомлі зайшли грабіжники, розбивши вікно.

Троє чоловіків у масках з прорізами для очей, пригрозили 41-річній дружині господаря та викрали металевий сейф, у якому знаходились, за свідченням господарів, тисяча доларів та зареєстрований мисливський карабін.

Правоохоронці перевіряють, чи пов’язаний «подарунок» у вигляді «коктейлю Молотова» та пограбування. Але, одна з версій, що таким чином чоловіка «виманили» з дому.

Зважаючи на те, що жертва пограбування – працівник митниці, то, вочевидь, обирали його грабіжники не випадково. А те, за яких обставин він опинився не вдома під час пограбування, може свідчити про те, що зловмисники добре підготувалися.

Поки що грабіжників не розшукали, наразі тривають слідчі дії. На місце події виїжджали керівник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига, тимчасово виконувач обов’язків начальника управління карного розшуку Олег Шукалович, керівництво Любомльського відділу поліції, слідчо-оперативні групи Головного управління та відділу поліції, а також фахівці кінологічної служби.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*