У Любомлі обмежено продаж алкогольних напоїв

29.04.2017 / Новини

Депутати Любомльської міської ради підтримали рішення про обмеження та заборону реалізації алкогольних та слабоалкогольних напоїв (зокрема, пива) на території райцентру в нічний час.

На сесії міськради 27-го квітня, посилаючись на статистику злочинів, скоєних в стані алкогольного сп’яніння, у своєму зверненні начальник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук закликав обранців місцевої ради обмежити продаж алкогольних виробів на території міста.

«Минулого року у нас було кілька вбивств на побутовому рівні, і всі вони виникали на фоні алкоголю. Це вбивства в Городному, Забужжі та Полапах. Тож це звернення є одним з превентивних заходів. Це один із факторів, який покращить роботу щодо профілактики й попередження подібних випадків», – зазначив Дружук.

Він також повідомив, що за 3 місяці цього року щодо осіб, які займалися самогоноварінням, складено 23 адмінпротоколи.

Проект рішення передбачає заборону продажу алкоголю у Любомлі у нічний час у магазинах, торгових центрах, на заправках. Тобто у ресторанах та кафе це обмеження не діятиме.

Відповідно, депутати підтримали заборону продажу алкоголю із травня по вересень в літній період з 23 до 7 години та з 22 до 7 години – в зимовий.

Окрім того, аналогічні проекти рішення надіслали у Вишнівську, Римачівську та Рівненську сільські ради – це ті території, на яких розташована найбільша кількість автозаправок у Любомльському районі.

2 Коментарів У Любомлі обмежено продаж алкогольних напоїв

  1. Скрізь де було скоєне вбивство, тобто в Городні, Полапи, Забужжя- магазини і так до 22 год. роблять! А ті що вбивали то на токах закупляють, а не в магазині по 8х грн)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*