У Любомлі облаштують алею пам’яті та слави Героїв Небесної сотні

23.07.2016 / Новини

Депутати Любомльської міської ради підтримали запит від своєї колеги Катерини Мокренко щодо облаштування алеї пам’яті та слави Героїв Небесної сотні у центрі міста.

У середу, 20-го липня, чергова дев’ята сесія Любомльської міської ради розпочалась із розгляду депутатських запитів та звернень.

Міський голова Роман Ющук зачитав депутатський запит від Катерини Мокренко.

“До мене, як до депутата міської ради, звернулись Громадська організація християн-волонтерів, громадські організації “Рідна Любомльщина” та “Миротворець” з проханням у сприянні надання дозволу облаштування алеї слави Небесної сотні у районі старого парку по алеї від райдержадміністрації до Малого ринку”, – мовиться у запиті Мокренко.

Депутатка пояснила, що у голови організації християн-волонтерів Андрія Дем’янчука вже давно виникла така ідея, але, щоб втілити її у життя, то потрібен дозвіл від міської ради.

“У нас у місті немає жодного пам’ятного місця Героїв Небесної сотні. Суть полягає у тому, аби висадити 100 кущів троянд і біля кожного поставити іменні таблички героїв, що загинули на Майдані. Хочемо облаштувати парк для відпочинку, а водночас і пам’яті Героїв Небесної сотні”, – пояснила Мокренко.

Депутати підтримали запит Катерини Мокренко одноголосно.

_DSC0267 IMG_0847 IMG_0849

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*