У Любомлі обговорили, як створити об’єднання співвласників багатоквартирних будинків

24.06.2016 / Новини

Досить актуальною нині тема створення Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку — товариств співвласників багатоквартирних будинків.

В теорії все легко, адже сам принцип Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку передбачає, що розпоряджатися коштами і ремонтом будинку будуть самі мешканці. Однак на практиці все не так просто.

Проце інформує сайт Любомльської РДА.

Щоб більш досконаліше розібратись у цьому питанні, обговорити з експертами, компетентними органами влади та мешканцями багатоповерхівок Любомля актуальні питання діяльності Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку до Любомльського районного центру зайнятості звернувся керівник комунального підприємства «Любомльське житлово-комунальне господарство» Володимир Зламанюк.

«Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, енергоефективність та інші аспекти управління багатоквартирним будинком» – такою була тема презентації експерта з питань створення та діяльності ОСББ у Волинській області Петра Лавринюка.

Серед основних питань, що розглядались були: «Чому житлові будинки в Україні знаходяться в такому стані, та які зміни нам потрібні, щоб змінити ситуацію?», «Кому належать багатоквартирні будинки, і хто має про них дбати?», «ЖЕКи ліквідують, що треба знати? Які є варіанти управління багатоквартирним будинком?», «Чому ОСББ – одна з найкращих форм управління багатоквартирним будинком? Міфи та реалії про ОСББ», «Які енергоефективні заходи впроваджують ОСББ, і як це впливає на розмір оплати комунальних послуг?», «Як створити Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку?», «Який вибір варто зробити?».

1 Коментар У Любомлі обговорили, як створити об’єднання співвласників багатоквартирних будинків

  1. і до чого договорились ? розкажіть яких ще дармоідників потрібно забезпечити роботою і кормити іх

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*