У Любомлі обговорили, як протидіяти злочинності в районі

17.11.2016 / Новини

У середу, 16 листопада, в малому залі адмінприміщення районної ради під головуванням голови райдержадміністрації Миколи Пархомука відбулася розширена нарада з питань профілактики правопорушень та протидії злочинності в районі.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації Микола Пархомук акцентувавши увагу присутніх на тому, що наради повинна об’єднати зусилля структур силового блоку, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування для вжиття конкретних заходів з питань профілактики правопорушень та протидії злочинності в районі.

Про стан законності та дотримання правопорядку на території району учасників наради проінформували перший заступник керівника Ковельської місцевої прокуратури Ігор Філімонюк та начальник Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області Анатолій Дружук.

Керівники силових структур у своїх виступах окреслили загальну ситуацію та проблемні питання з профілактики правопорушень та протидії злочинності в районі.

Обговорювалось на нараді і питання щодо попередження самовільних рубок лісонасаджень та несанкціонованої роботи пилорам.

Керівники державних підприємств «Любомльський лісгосп» Сергій Боярчук та «Прибузький лісгосп» Григорій Ющук проаналізували спектр проведених заходів, спрямованих на недопущення самовільних рубок лісів та діяльність діючих пилорам.

Спільні завдання щодо наведення благоустрою та порядку на території,яка прилягає до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин» окреслили заступник Волинської митниці Михайло Богатирчук, начальник Луцького прикордонного загону Микола Скарвінко та Рівненський сільський голова Володимир Крижук.

Військовий комісар Любомльського об’єднаного районного військового комісаріату Роман Гузь доповів про стан оповіщення та призову юнаків в рамках осіннього призову на строкову військову службу на території району.

Очільник району зауважив, що зменшення рівня правопорушень та протидія такому явищу як злочинність в районі в повній мірі залежить від тісної співпраці громадськості з правоохоронними органами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*