У Любомлі обговорили роботу медзакладів району в зимовий період

01.02.2017 / Новини

Про роботу закладів медицини в зимовий період 2016-2017 років йшлося 30 січня на нараді з керівниками управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Миколи Пархомука.

Генеральний директор територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель звітував про роботу господарського комплексу в зимовий період 2016 – 2017 років, – інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

В інфекційному відділенні медустанови проведено ремонт дощатої підлоги та біжучий ремонт палат. Здійснено огляд та поточний ремонт тепломережі, ревізію димоходів, вентиляторів, засувок, циркуляційних насосів, очистку котлів та димоходів від сажі.

Відремонтовано покрівлю паливного складу, оглянуто та проведено поточну чистку теплообмінника системи гарячого водопостачання, гідравлічне випробування котлів та теплосистем котелень, забезпечено техобслуговування електрощитових блоків «А», «Б», «В», харчоблоку, котелень та вуличного освітлення території. Заготовлено сипучі матеріали проти ожеледиці.

З метою забезпечення роботи автотранспорту в зимовий період проведено його ремонт та створено запас паливно-мастильних матеріалів.

Про роботу амбулаторій та ФАПів з зимовий період 2016 – 2017 років в районі інформувала головний лікар КЗ «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна Васенько повідомила, що в закладі функціонує сім амбулаторій загальної практики сімейної медицини, та п’ятдесят три фельдшерсько-акушерські пункти. Приміщення чотирьох амбулаторій опалюється котельнями.

А саме – Любомльська, Згоранська, Гущанська, Почапівська АЗПСМ. В 2016 році проведено роботи для поліпшення енергозбереження та енергоефективності.

Керівник закладу Тетяна Савівна зауважила, що для всіх структурних підрозділів Центру в грудні місяці 2016 року через програму «Прозоро» було закуплено 170 т. торфобрикету для забезпечення всіх ФАПів і амбулаторій, також придбано 65 т. вугілля на Згоранську АЗПСМ. Всі амбулаторії і ФАПи Любомльського району забезпечені паливом до кінця опалювального сезону.

За результатами наради прийняті відповідні рішення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*